De Reisgenoot

Muzikant - Event concept

Maarten van Veen, beter bekend als De Reisgenoot, is song writer en doet niets liever dan mensen verbinden met muziek. Met optimistische songs nodigt hij je uit om met een andere blik naar de wereld te kijken. Maarten heeft in samenwerking met TXLXNT een interactieve workshop ontwikkeld. De manier om verbinding en verdieping in je team te creëren.

Workshop: Op muzikale ontdekkingsreis met je team

Tijdens de interactieve workshop ga je aan de slag met diverse inspirerende werkvormen. Het is een show vol verhalen en live muziek. Met elkaar ga je verschillende levensfases wat binnen het team zorgt voor herkenbaarheid en nieuwsgierigheid.

Ook als gehele groep word je aan het werk gezet samen. Zo zet Maarten anekdotes uit het team om naar een snel gedicht of spoken word. Dit alles werkt toe naar een eindsong die met elkaar wordt gecomponeerd. Als afsluiter van de workshop speelt Maarten jullie eigen lied.

Muziek verbindt. Heeft jouw team behoefte aan meer verbinding? Investeer in je team en neem contact op. Maarten, De Reisgenoot, neemt jullie graag mee op ontdekkingsreis.

Tijdsduur: 45 tot 90 minuten
Kostenindicatie: 1500 tot 2000 euro (exclusief btw)

Videofragment
Social Media bereik
> 1.000 volgers
> 1.200 likes

Contactformulier

    Contact

    Vul ons contactformulier in, bekijk de contactpagina of neem per e-mail of telefoon contact met ons op.

    Copyright sinds 2021 | TXLXNT – Talent Agency | onderdeel van De Jonge Sprekers