Jason Gwen

Spreker - Presentator

Jason Gwen is een Nederlands-Vietnamese filmacteur en Creative Arts Producer. Via TXLXNT is Jason beschikbaar om te boeken als spreker, panellid en host voor (online) events.

Na het afronden in 2010 van het Performer/ Dancer/Maker-programma aan de Artez University of the Arts in Arnhem heeft Jason, tussen filmprojecten door, gewerkt aan het creëren van een eigen elektronica / hiphopgeluid en concepten te ontwikkelen, om nieuwe manieren van optredens tonen.

Jason Gwen hield lezingen tijdens RaRaRadio on the N-Word (2021), Amsterdam Fringe Festival over seksuele intimiteit (2017) en op het Fashion & Design Festival on Concentration Camps (2017). Jason heeft maandelijks een online talkshow op Instagram Live genaamd TOO MUCH TALK over actuele onderwerpen en was in 2010 host voor Villa Achterwerk (VPRO).

Als acteur had hij de hoofdrol van Wang in de speelfilm ATARAXIA, die in première ging op het Nederlands Film Festival in 2013. En recentelijk in een bijrol van Jing Sheng in de Nederlands / Belgische TV-serie Grenslanders. In hetzelfde seizoen stond hij met zijn muziek op de podia van Amsterdam Dance Event,  Sexyland, Dutch Design Week Music, Plasma, en op het hoofdpodium op de Dam tijdens Pride Amsterdam.

Tijdens de afsluiting van de Biënnale di Venezia 2019 had Jason zijn nieuwste werk getoond, een live video-performance getiteld CHANGE, in het programma Personal Structures in het European Cultural Center.

Videofragment
Social Media bereik
> 900 volgers

Contactformulier

    Contact

    Vul ons contactformulier in, bekijk de contactpagina of neem per e-mail of telefoon contact met ons op.

    Copyright sinds 2021 | TXLXNT – Talent Agency | onderdeel van De Jonge Sprekers