Jason Gwen

Spreker - Presentator

Jason Gwen is een Nederlands-Vietnamese filmacteur, muzikant en Visuals Producer. Via TXLXNT is Jason beschikbaar om te boeken als presentator, spreker, panellid en host voor (online) events.

Jason Gwen heeft events gehost tijdens RaRaRadio on the N-Word (2021), Amsterdam Fringe Festival over seksuele intimiteit (2017) en op het Fashion & Design Festival on Concentration Camps (2017). Jason had tijdens het covid seizoen maandelijks een online talkshow op Instagram Live genaamd TOO MUCH TALK over actuele onderwerpen met opkomende bekende Nederlanders, en was in 2010 host voor Villa Achterwerk (VPRO). Op dit moment is hij in de treatment fase van een nieuwe documentaire reeks.

Na het afronden in 2010 aan de Theater Afdeling van Artez University of the Arts in Arnhem heeft Jason, tussen filmprojecten door, gewerkt aan het creëren van een eigen elektronica / hiphopgeluid en concepten te ontwikkelen, om nieuwe manieren van werken met acteurs te vinden.

Als acteur had hij de hoofdrol van Wang in de speelfilm ATARAXIA, die in première ging op het Nederlands Film Festival in 2013. En recentelijk in een bijrol van Jing Sheng in de Nederlands / Belgische TV-serie Grenslanders. In hetzelfde seizoen stond hij met zijn muziek op de podia van Amsterdam Dance Event, Dutch Design Week Music, en op het hoofdpodium op de Dam tijdens Pride Amsterdam.

Videofragment
Social Media bereik
> 1.400 volgers

Contactformulier

    Contact

    Vul ons contactformulier in, bekijk de contactpagina of neem per e-mail of telefoon contact met ons op.

    Copyright sinds 2021 | TXLXNT – Talent Agency | onderdeel van De Jonge Sprekers