Fotograaf: Marieke de Bra

Shari Klein

Spreker - Presentator - Spoken Word

Shari Klein (zij/haar, 1989) is al jaren gefascineerd door onderwerpen rondom intimiteit, seksualiteit en erotiek. Haar omgeving zou haar omschrijven als een eindeloos nieuwsgierig en open-minded persoon. Ze heeft door de jaren heen mensen om haar heen verzameld die sex positive zijn en openstaan voor gesprekken rondom deze intieme en menselijke onderwerpen.

Shari Klein bekijkt alles met een nieuwsgierige blik. Ze wil leren van de verhalen van anderen, nieuwe perspectieven en ervaringen voorgeschoteld krijgen. Vanuit die interesse en passie is zij de Pleasure Society gestart: een platform voor seksualiteit.

Inmiddels met haar co-founder, Isabelle Juursema, is de Pleasure Society uitgegroeid tot een sterk platform op Instagram sinds januari 2021. Zij geloven beiden in een wereld waarin seksualiteit meer gezien en gevierd mag worden. Er zijn nog steeds veel taboes rondom dit onderwerp, en die hoeven er niet te zijn. De Pleasure Society neemt mensen mee aan de hand in de wereld van seksualiteit. De content die gemaakt wordt is in veel verschillende vormen terug te vinden via de website en instagram van de Pleasure Society. Altijd in samenwerking met een maker, kunstenaar of creatieve geest. 

Shari heeft als onderdeel van de Pleasure Society een succesvolle podcast, P.S., waarin ze vragen van mensen beantwoordt over liefde, seks, relaties en alles ertussenin. Ze nodigt in elke aflevering een expert uit om met haar de diepte in te gaan over een specifiek onderwerp en beantwoordt samen met hen vragen van luisteraars. Er wordt in elke aflevering ook een (erotisch) gedicht gedeeld die zij zelf heeft geschreven. Vanaf augustus 2021 host Shari elke maand Radio Pleasure Society op het recent gelanceerde online radiostation Echobox.

Spreker en presentator 
Shari is een natuurlijk spreker, kan rust bewaren en tegelijk enthousiasme uitstralen waardoor publiek en gasten zich vaak heel comfortabel voelen als ze met haar in gesprek gaan. Haar manier van gesprekken voeren als host en presentator zijn easygoing, puur en empathisch. Altijd met een open blik, en zonder oordeel. 

Spoken word
Haar ervaring als stemacteur en spoken word artiest komt in al haar werk goed van pas. Ze heeft samen met producer Dwaalgast (Nuno Dos Santos) een EP uitgebracht, Pad, waarin Nederlandse spoken word nieuw karakter wordt gegeven: muziek, audiocollage en woord komen op een andere manier samen. Haar spoken word kan omschreven worden als eerlijk, puur en zonder fratsen. Haar woordkunst is vaak heel simpel geformuleerd, en zorgt daardoor voor herkenning en verbinding bij haar luisteraars en publiek. Haar gedichten zijn vaak erotisch, maar vaak ook niet. Vanuit haar. Vanuit haar eigen ervaring geschreven of op aanvraag.

Podcast Pleasure Society
Social Media bereik
> 1.000 volgers
Podcast Pleasure Society

Contactformulier

    Contact

    Vul ons contactformulier in, bekijk de contactpagina of neem per e-mail of telefoon contact met ons op.

    Copyright sinds 2021 | TXLXNT – Talent Agency | onderdeel van De Jonge Sprekers