Boudewijn Koops

Presentator - Acteur

Boudewijn Koops (1985) is een artistieke duizendpoot en cultureel ondernemer. Al tijdens zijn studie theater aan ArtEZ speelde hij als acteur in grote voorstellingen in Noord-Oost Nederland en was hij te zien in een tv-serie met Herman Finkers. In de jaren daarna groeide hij uit tot een allround theatermaker en producent. Boudewijn Koops is werkzaam als artistiek leider van De Stadsproductie, een productiehuis voor Community Art in Oost-Nederland. Naast zijn theaterwerkzaamheden is Boudewijn werkzaam als adviseur vernieuwend ondernemen voor Kennispoort Regio Zwolle en presenteert hij diverse programma’s voor RTV-Oost.

Door Boudewijn Koops zijn ruime ervaring, brede kennis, humor en nieuwsgierigheid weet hij zijn gasten altijd op hun gemak stellen en het publiek te enthousiastsmeren én te betrekken. Of hij nou een gesprek met Mark Rutte, Jan Terlouw of Herman Tjeenk Willink moet voeren of een live-event met artiesten in een grote zaal of festival mag leiden, hij is van alle markten thuis. Verbinding, interactie en oprechte betrokkenheid zijn voor hem de sleutel tot een mooie ontmoeting en een succesvol event. Boudewijn Koops is een veelgevraagd dagvoorzitter/presentator, die zijn opdrachten zorgvuldig kiest. Er moet een match zijn.

Als geboren Twentenaar gebruikt hij het oude Noaberschap als zijn kompas. Woon je in Twente, Drenthe of Groningen dan ken je de woorden ‘noaber’ en ‘noaberschap’ ongetwijfeld. Zo niet, dan legt hij dit als bevlogen spreker graag uit.

Een noaber is je ‘noaste’ en letterlijk ook: je buur. Je naaste dus. Iemand waar je wat voor doet, waar je iets voor over hebt, die je terzijde staat. De kernwaarden van het ‘oude’ noaberschap zijn: gedeelde verantwoordelijkheid, gelijkwaardigheid, wederkerigheid vertrouwen en respect. Deze waarden worden voelbaar wanneer Boudewijn je event komt leiden en je gasten terzijde staat.

Videofragment
Social Media bereik
> 2.000 volgers

Contactformulier

    Contact

    Vul ons contactformulier in, bekijk de contactpagina of neem per e-mail of telefoon contact met ons op.

    Copyright sinds 2021 | TXLXNT – Talent Agency | onderdeel van De Jonge Sprekers