Over ons

TXLXNT – Talent Agency vertegenwoordigt een breed scala aan talenten. TXLXNT is talent met een X als klinkers. Deze X staat voor diversiteit. Bij ons Talent Agency is diversiteit onze kernwaarde. Ieder talent mag zich welkom voelen bij ons. Ook voor opdrachtgevers denken wij met betrekking tot diversiteit graag mee over de inzet van onze talenten.

Om de hoge kwaliteit van onze talenten te waarborgen, selecteren wij secuur de talenten wie wij vertegenwoordigen. Onze grote mate van persoonlijk contact en snelheid onderscheiden ons als agency voor zowel talenten als opdrachtgevers. 

X

"Diversity is a great force towards creativity."

Michael Eisner

Cas Meijerink

Cas is de eigenaar en oprichter van TXLXNT – Talent Agency. Afgestudeerd aan de Hotel Management School Maastricht, is Cas sinds 2015 ondernemer. Dit begon met de oprichting van Sprekersbureau De Jonge Sprekers. Een toonaangevend sprekersbureau op het gebied van Young Professionals. Met als missie om Young Professional sprekers letterlijk en figuurlijk een podium te geven. 

Voordat TXLXNT – Talent Agency bestond, ging de dienstverlening van Cas voor enkele jonge sprekers al verder dan alleen sprekersboekingen en tradt Cas op als management. Met deze kennis, ervaring en zakelijk netwerk ontstond het idee voor TXLXNT – Talent Agency. 

Cas denkt met de talenten mee over het groeien van de carrière en is daarnaast bezig met het onderhouden van de contacten met externe parners en het selecteren van nieuwe talenten.

Eline Wijers

 

Eline is bij TXLXNT – Talent Agency betrokken als Talent Agent. Geboren en opgegroeid in Arnhem, op de boerderij van haar ouders, heeft Eline een paar eigenschappen meegekregen die zij dagelijks gebruikt in haar werk. De nuchtere en praktische kijk van Eline is van grote toegevoegde waarde. 

Ook Eline studeerde aan de Hotel Management School Maastricht. De overeenkomstige achtergrond zorgt wel voor een echt samenspel tussen Eline en Cas.

Voor talenten en opdrachtgevers is Eline de snelle schakelaar. Met haar vriendelijke en loyale instelling, denkt Eline aan de belangen van de talenten en van de opdrachtgevers. 

 

Copyright sinds 2021 | TXLXNT – Talent Agency | onderdeel van De Jonge Sprekers