Jeroen Holtrop

Presentator - Creator

Jeroen Holtrop (1991) is doorgebroken met zijn presentatie werkzaamheden voor De Telegraaf. Per toeval rolde Jeroen in de wereld van de media. In zijn studententijd bedacht hij samen met twee vrienden een tv-programma. Dit werd verkocht aan regionale Omroep West en de leiding wilde dat Jeroen het ook zelf ging presenteren. Dit was het begin van een succes, want Jeroen Holtrop won een regio NL Award en werd daarna presentator bij omroep PowNed waar hij veel vlieguren maakte.

Na twee jaar als presentator gewerkt te hebben bij omroep PowNed wilde Jeroen verder. Jeroen Holtrop begon een eigen YouTube kanaal genaamd Goeie Gesprekken waar hij bijzondere interviews houdt. Inmiddels heeft zijn YouTube kanaal meer dan 200.000 abonnees.

Daarnaast is Jeroen Holtrop presentator voor De Telegraaf. Bij De Telegraaf presenteert Jeroen nieuwsitems en interviewt hij een verscheidenheid aan mensen. Van een politicus tot de bakker op de hoek. Jeroen zijn interviewtechnieken zijn scherp, belezen, humoristisch, ontwapenend en energiek. Zijn video’s bij De Telegraaf worden regelmatig meer dan 500.000 keer bekeken.

Inmiddels trekt Jeroen Holtrop wekelijks meer dan een miljoen kijkers door zijn eigen video’s en de video’s van De Telegraaf. In 2019 is Jeroen nog genomineerd voor een Hashtag Award in de categorie ‘beste nieuwsvideo’.

Jeroen Holtrop heeft inmiddels veel meters gemaakt voor de camera. Van interviews met Mark Rutte, Thierry Baudet, Dua Lipa tot rapper Sneller heeft hij gedaan. Door zijn grote ervaring aan (live) studio uitzendingen, is Jeroen een sterk personage op het podium wat op scherpe wijze de dagvoorzitter is voor een evenement of congres.

Videofragment
Social Media bereik
> 50.000 volgers
> 200.000 abonnees

Contactformulier

    Contact

    Vul ons contactformulier in, bekijk de contactpagina of neem per e-mail of telefoon contact met ons op.

    Copyright sinds 2021 | TXLXNT – Talent Agency | onderdeel van De Jonge Sprekers