Laureen Peskens

Presentator - Dagvoorzitter

Laureen Peskens (1990) is een allround presentatrice en gespreksleider in de duurzaamheid- en energietransitie en Bestuurlijk Nederland. Waar ze in haar privé de focus legt op de kleine veranderingen, zoekt zij in het werkveld de synergie tussen alle partijen. Door middel van een scherp debat of juist het moment geven aan een ongehoorde mening, zet Laureen alle neuzen dezelfde kant op zodat de volgende stap bijna vanzelfsprekend voelt. Afgestemd op de toehoorder ze ze juist de versnelling in of dient ze als rustige baken zodat de gestelde doelen bereikt worden.

Laureen Peskens is reeds 10 jaar werkzaam als dagvoorzitter en presentatrice voor zowel lokale als internationale overheden en commerciële partijen. Met een Cambridge Degree Honorable Mention Proficiency Level English, leidt Laureen in zowel vloeiend Engels als Nederlands het gesprek. Verder studeerde ze aan het conservatorium Tilburg, heeft een BA & MA in muziek en is gecertificeerd trainingsacteur.

Laureen staat als een huis voor zowel de camera, hybride events of een live setting met podium en weet door haar ervaring precies welke voorbereiding een event nodig heeft en hoe u het beste ondersteund kan worden.

Naast haar functie als dagvoorzitter is Laureen Peskens het vaste gezicht en stem bij verschillende partijen voor de (interne) trainings video’s. Met korte informatieve explainer video’s tot volledige lesmodules brengt Laureen op natuurlijke wijze de geschreven content tot leven in zowel de greenscreen studio met autocue als op locatie. Ook duikt Laureen met veel plezier voor en naast de camera voor het presenteren en begeleiden van van dagverslagen, aftermovies, interviews op locatie en snelle vlogs.

“Het is iedere keer weer bijzonder om te zien wanneer we samen de bestaande denkwijze doorbreken en boven tafel krijgen wat er aan de hand is. Ik verheug me op het moment dat we het écht gaan hebben over de volgende stap, het wie, wanneer en hoe zodat iedereen lichter, geïnformeerd en ontzorgt het vervolg in kan zetten.” – Laureen Peskens

Videofragment
Social Media bereik
> 1.000 volgers

Contactformulier

    Contact

    Vul ons contactformulier in, bekijk de contactpagina of neem per e-mail of telefoon contact met ons op.

    Copyright sinds 2021 | TXLXNT – Talent Agency | onderdeel van De Jonge Sprekers