Maddy Janssen

Spreker - Presentator

Maddy Janssen (1990) is zangeres, reporter en presenteerde onder andere voor E-Divisie, PSV & SBS6 Shownieuws. Zij is haar carrière begonnen in de media- en entertainmentwereld toen zij 22 jaar oud was. Ze studeerde af aan de Fontys Hogeschool met als richting musicaltheater. Ze merkte al gauw dat haar passie niet bij musicals lag. Maddy vond haar roeping als presentator, nadat zij was gevraagd als presentator voor het online voetbalprogramma Betweters.

De voetballiefde van Maddy Janssen bleef niet onopgemerkt en Maddy werd een van de gezichten van PSV. Sindsdien is ze niet meer weg te denken uit de voetbalwereld, maar ligt haar passie nog steeds bij de entertainmentwereld. De ogenschijnlijk overeenkomstige werelden van sport en entertainment blijken op het gebied van media grote verschillen te vertonen. 

Maddy Janssen heeft als spreker een pakkend verhaal over onzekerheden, percepties en intrinsieke motivatie. Maddy inspireert door te benoemen wat voor iedereen herkenbaar is. Tevens is Maddy als presentator en dagvoorzitter te boeken voor evenementen, beurzen, studiowerk of bedrijfsfeesten, waar ze met al haar enthousiasme te werk gaat. 

Showreel Maddy Janssen
Social Media bereik
> 11.000 volgers

Contactformulier

    Contact

    Vul ons contactformulier in, bekijk de contactpagina of neem per e-mail of telefoon contact met ons op.

    Copyright sinds 2021 | TXLXNT – Talent Agency | onderdeel van De Jonge Sprekers