Maxime Coesèl

Presentator - Dagvoorzitter - Stemacteur

Maxime Coesèl (1991) is presentator en dagvoorzitter voor (online) events en diverse soorten video content. Entertainment zit in Maxime’s DNA. Als dochter van twee ondernemers in de media- en entertainmentindustrie, is zij opgegroeid in de tv- en muziekstudio’s. Een carrière in deze branche was dus altijd al “voorbestemd”!

Maxime heeft jarenlang als eventmanager gewerkt voor de grootste entertainmentbedrijven, zoals Stage Entertainment, RTL Live Entertainment en Event Department. Juist die ervaring achter de schermen, is de perfecte aanvulling op haar werk vóór de schermen. Met haar bedrijf M-Factor Entertainment Productions creëert zij nu onvergetelijke belevingen met entertainment als invalshoek.

Op het podium staat Maxime Coesèl altijd vol enthousiasme, energie en sparkles! Als presentator kijkt zij altijd naar de totaalbeleving, stelt het merk centraal en zet de sprekers en/of gasten echt in hun kracht. Waar nodig kan zij opdrachtgevers al eerder in het proces adviseren en ondersteunen. Bijvoorbeeld ook om de medewerkers te begeleiden zelfverzekerd in de spotlights te staan. Van het hosten van een webinar tot dagvoorzitter op een groot podium en backstage verslag geven tijdens een gala. Maxime Coesèl gaat het vol enthousiasme aan!

Videofragment
Social Media bereik
> 400 volgers

Contactformulier

    Contact

    Vul ons contactformulier in, bekijk de contactpagina of neem per e-mail of telefoon contact met ons op.

    Copyright sinds 2021 | TXLXNT – Talent Agency | onderdeel van De Jonge Sprekers