Tim Schouten

Presentator - Acteur

Tim Schouten (1994) is een bevlogen acteur, theatermaker en presentator, onder andere bekend van het Tv-programma Checkpoint (EO/Zapp) waar hij ‘De Kijkersvraag’ presenteert. Tim deed de toneelschool in Utrecht en heeft daarna een vliegende start gemaakt; hij speelde onder andere in Flikken Rotterdam, Puppy Patrol en stond in Carré met de Checkpoint Theatershow. 
 
Ook richtte hij als ondernemer zijn eigen theatergezelschap Dear T, op waar hij onder andere een queer sprookje en een smartlappenopera maakte. Met zijn creatieve geest weet hij als geen ander hoe belangrijk het is om een vleug creativiteit aan jouw event toe te voegen! 
 
Typerend voor Tim Schouten als presentator zijn z’n enthousiasme en betrokkenheid. Hij is in staat om mensen te verbinden en, ook in een grote zaal, een intieme sfeer te creëren. Hij heeft een brede interesse en voelt zich vooral thuis bij maatschappelijke thema’s, hij is nieuwsgierig, vraagt graag door en heeft persoonlijke aandacht voor mensen voor en achter de schermen. Ook voor online events kan Tim met zijn camera-ervaring uitstekend uit de voeten. Zoek je een presentator die met frisse energie jouw event host? Dan ben je bij Tim Schouten aan het juiste adres!
Videofragment
Social Media bereik
> 2K volgers

Contactformulier

    Contact

    Vul ons contactformulier in, bekijk de contactpagina of neem per e-mail of telefoon contact met ons op.

    Copyright sinds 2021 | TXLXNT – Talent Agency | onderdeel van De Jonge Sprekers